Seles

Poduzeće Seles je vodeći distributer boja, lakova, autolakova, razrjeđivača, PU pjena, silikona, brusnih papira, krep traka i pratećih materijala na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu. Od samog početka 1993. godine pa do danas, upornim smo radom uspjeli stvoriti organizaciju koja je spremna na promjene, koja konstantno uči i koja je uvijek korak ispred konkurencije. Naša zadaća je kvalitetnom uslugom i korektnim odnosom držati naše najveće vrijednosti, kupce, zaposlenike i dobavljače, sretnima i zadovoljnima.

Direktor Ivan Krišto

Novosti

Seles dobitnik BH BIZNIS NAGRADE

27.04.2012
Seles dobitnik BH BIZNIS NAGRADE

Seles d.o.o. je jedan od dobitnika BH BIZNIS NAGRADE 2011 za najbrže rastuću i perspektivnu kompaniju GAZELE. Nagradu je dodijelio stručan žiri kojem je predsjedovao akademik Boris Tihi, profesor emeritus ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

 

 

 

Nominacija za Gazele 2011

17.04.2012
Nominacija za Gazele 2011

SELES d.o.o. je nominirana za najbrže rastuću tvrtku Gazele za 2011. godinu. Nominacija se odvija prema strogo definiranim kriterijima. Naziv Gazele obilježava perspektivne i najbrže rastuće tvrtke, koje svojim značajem, osobinama i načinom poslovanja čine budućnost hrvatskog gospodarstva. Drago nam je da se godine rada, uložen trud i kvaliteta rada potvrđuju i ovom nominacijom.

ekskluzivni zastupnik robne marke Seles za BiH www.selesgroup.eu
Pratite Seles i na našim facebook i twitter profilima!
  • Multibrand servis