Seles

Poduzeće Seles je vodeći distributer boja, lakova, autolakova, razrjeđivača, PU pjena, silikona, brusnih papira, krep traka i pratećih materijala na hrvatskom i bosansko-hercegovačkom tržištu. Od samog početka 1993. godine pa do danas, upornim smo radom uspjeli stvoriti organizaciju koja je spremna na promjene, koja konstantno uči i koja je uvijek korak ispred konkurencije. Naša zadaća je kvalitetnom uslugom i korektnim odnosom držati naše najveće vrijednosti, kupce, zaposlenike i dobavljače, sretnima i zadovoljnima.

Direktor Ivan Krišto

Novosti

Seles postao generalni zastupnik Kristal Coatingsa

17.04.2012
Seles postao generalni zastupnik Kristal Coatingsa

10. lipnja 2011. kompanija Seles zastupstva postaje generalni zastupnik inovativne tvrtke Kristal Coatings iz Nizozemske.

Ovim zastupstvom omogućujemo kupcima nabavku najnovijih tehnologija u autoreparaturnoj industriji. Proizvode Kristal Coatingsa odlikuje sušenje na 20°C bez upotrebe termolakirnice.

Više o proizvodima i tehničke detalje možete pogledati u letku.

Nominacija za Gazele 2011

11.11.2011
Nominacija za Gazele 2011

SELES ZASTUPSTVA d.o.o. je treći puta zaredom nominirana za najbrže rastuću tvrtku Gazele za 2011. godinu. Nominacija se odvija prema strogo definiranim kriterijima, a više o tome možete pogledati na stranicama Gazele 2011. Naziv Gazele obilježava perspektivne i najbrže rastuće tvrtke, koje svojim značajem, osobinama i načinom poslovanja čine budućnost hrvatskog gospodarstva. Drago nam je da se godine rada, uložen trud i kvaliteta rada potvrđuju i ovom nominacijom.

ekskluzivni zastupnik robne marke Seles za Hrvatsku www.selesgroup.eu
Pratite Seles i na našim facebook i twitter profilima!
  • Multibrand servis